Crowdlending portefølje


Discloure: Links markeret med asteriks (*) er reklamelinks. Hvis du bruger linket, tjener jeg kommision, og du får måske en bonus.Crowdlending har det meget vanskeligt i øjelbikket. Jeg vil anbefale dig at læse Kristaps Mors blog


Jeg har en del penge investeret i crowdlending. Du kan se præcise opdateringer om, hvordan det går med den enkelte platform.

Selvom der tilskrives renter løbende på de enkelte platforme, skal du være opmærksom på, at tallene er urealiseret indkomst indtil pengene er hævet fra platformen. En platform kan gå ned eller være svindel, som det ses i crowdlending. Crowdlending er en højrisiko investeringsform.

Penge investeret i crowdlending

Fordeling på crowdlending platforme

Total værdi af crowdlending investeringerne

Investeret, akkumuleret indkomst og total værdi

Total forventet indkomst fra crowdlending

XIRR for crowdlending

Kom i gang med crowdlending på Mintos*

Crowdlending investeringer i ejedomme

Jeg investerer i ejendomme gennem forskellige crowdlending initiativer. Det er ikke en del af min strategi at investere i mine egne ejendomme.

Fordeling af crowdlending i ejendomsinvestering

Total værdi af crowdlending i ejendomsinvestering

Total forventet indkomst fra crowdlending i ejendomsinvestering

Investeret, akkumuleret indkomst og total værdi

XIRR for ejendomsinvestering

Kom i gang med crowdlending på Mintos*

Crowdlending platforme

Agrikaab
Better Globe
BitOfProperty
Bondora
Brickshare
Bulkestate
Crowdestate
Crowdestor
Envestio
Estate Guru
EvoEstate
Fast Invest
FlexFunding
Funderbeam
Grupeer
Housers
Iuvo
Kameo
Kuflink
Lendahand
Lenndy
Mintos
PeerBerry
Property Partner
ReInvest24
Robocash
Trine

Disclaimer

iFire.dk modtager kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Affiliate og referral links er markeret med (*). Jeg anstrenger mig for at være neutral og objektiv, og jeg har selv investeret og brugt alle værktøjer på sitet, og jeg kan stå inde for de services, jeg fremhæver.

Jeg fralægger mig ethvert ansvar for aktualitet, nøjagtighed, og gyldighed af oplysningerne på dette website. Jeg kan ikke holdes til ansvar for evt. tab på baggrund af information.

Hvis du kan lide sitet, så klik dig videre fra de forskellige links eller støt sitet via Brave, BuyMeACoffee, Flattr eller send nogle Bitcoins til 194i4JuRpDzFhSbBc665y8VajpYmUKkdTX

Buy me a coffeeBuy me a coffee