Trine

Trine har et særligt bæredygtigt sigte med cleantech / clean energy og investerer i Afrika.

Jeg investerede første gang i crowdlending-platformen Trine i februar 2019. Jeg blev interesseret i Trine, fordi jeg gerne ville lave en bæredygtig investering. Trine laver crowdlending i Afrika til bæredygtige projekter primært med udgangspunkt i solcelle projekter.

Sørg for at læse hele min anmeldelse af Trine.

Juli 2021

Investering i lån i Afrika til solenergiprojekter er ikke helt uden risiko. Trine er gode til at orientere om løsningerne. Jeg har lige modtaget denne e-mail, der fortæller hvordan et lån foreslås at blive omstruktureret.

Her bliver jeg bedt om at stemme på, om det er i orden, at Trine håndterer udfordringen på mine vegne overfor lånetageren. Jeg kan ret let stemme på hjemmesiden.

Her får jeg en grundig juridisk forklaring på ændringerne, og hvad jeg skal stemme om.

Gennemsigtigheden er rigtig god på platformen, selvom jeg naturligvis ikke har så mange andre muligheder end at stemme for, at Trine kan håndtere lånene for mig.

Jeg er ikke så bekymret for, om jeg skal miste noget af min investering på Trine. Jeg investerer her ikke for afkastets skyld, men fordi jeg gerne vil være med til indirekte at sætte et bæredygtigt aftryk på verden.

December 2020

En af mine inesteringer har lidt udfordringer i øjeblikket. Min oplevelse er, at Trine giver god information om, hvordan de håndterer situationen.

As an investor in a loan to SolarHome we want to inform you that they are having some problems in the business that will affect your investment. It’s important for you to know what is going on while we work to find a solution to this, so read the information below and reach out if you have any questions.

– e-mail fra trine den 19. december 2019

Konklusion

Det var nogle af mine erfaringer med Trine. Se min anmeldelse af Trine.

Tilmeld dig Trine

Skriv en kommentar