Discloure: Links markeret med asteriks (*) er reklamelinks. Hvis du bruger linket, tjener jeg kommision, og du får måske en bonus.


Inspiration til investeringer

Investeringsløsninger

Nord.Investments

Nord.Investments

Nord.Investments* er en investeringsrobot, som ud fra din risikoprofil automatisk sætter dine investeringer op for et relativt lille beløb.

Brickshare

Brickshare

Brickshare* gør det let at lave ejendomsinvesteringer uden selv at skulle stå for administrationen og udlejningen af ejendommene. Du investere i ejendomme for helt ned til 5.000 DKK.

Mintos

Mintos

Mintos* er den største europæiske crowdlending-platform, hvor du får adgang til et meget diversificeret lånemarked og tjen mere end 9%+

Mine investeringer

Jeg bruger selv Nordnet* til at opbygge min portefølje via deres kurtagefri månedsopsparing og aldersopsparingen.

Desuden bruger jeg SaxoInvestor* til min aktiesparekonto og handel uden minimumskurtage.’

Disclaimer

iFire.dk modtager kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Affiliate og referral links er markeret med (*). Jeg anstrenger mig for at være neutral og objektiv, og jeg har selv investeret og brugt alle værktøjer på sitet, og jeg kan stå inde for de services, jeg fremhæver.

Jeg fralægger mig ethvert ansvar for aktualitet, nøjagtighed, og gyldighed af oplysningerne på dette website. Jeg kan ikke holdes til ansvar for evt. tab på baggrund af information.

Hvis du kan lide sitet, så klik dig videre fra de forskellige links eller støt sitet via Brave, BuyMeACoffee, Flattr eller send nogle Bitcoins til 194i4JuRpDzFhSbBc665y8VajpYmUKkdTX

Buy me a coffeeBuy me a coffee