Disclaimer for iFire.dk

Disclaimer

Alt indhold på iFire.dk er udelukkende mine personlige erfaringer. Det kan hjælpe dig til at danne et samlet billede, men du må aldrig tage det du læser som den eneste sandhed. Jeg bedriver mig ikke med rådgivning.

Jeg kan ikke garantere for, at indholdet på siden er korrekt. Jeg har gjort mig umage, men kan have misforstået, fået forkerte oplysninger eller omstændighederne har ændret sig.

Brugen af siden - indhold, værktøjer og services - er på eget ansvar. Fejlslagne investeringer eller dispositioner i forbindelse med brug af iFire.dk er udelukkende dit eget ansvar - og du kan ikke drage folkene bag iFire.dk til ansvar.

Alt indhold på stilles gratis tilrådighed. Intet fra sitet på kopieres uden forudgående tilladelse.

Hvis du citerer fra websitet med enkelte sætninger, skal du henvise til kilden med et link.

Disclosure

iFast.dk tjener penge på reklamer, referral links og affiliate links. Vi anstrenger os for at markere links, som vi tjener penge på, med en * (stjerne). Lad din sunde fornuft være din tro følgesvend.

Interaktion og ejerskab

Hvis du interagerer med sitet gennem kommentarer, e-mails, henvedelser mv. forbeholder iFire.dk sig ret til at bruge materialet frit.

Ansvarsfraskrivelse

Jeg kan ikke holdes til ansvar for tab, direkte og indirekte, ved brug af information fra sitet. Informationen på sitet er ikke rådgivning, men personlige holdninger og erfaringer.