Ejendomsinvestering … gennem crowdlending?

4 minutters læsning

Investering i ejendomme … gennem crowd funding

Crowdfunding bliver bare større og større, og der kommer flere og flere muligheder for også at kunne sprede sine investeringer til ejendomsmarkedet. Når man læser om mulighederne for at skabe passiv indkomst, så kommer ejendomsinvesteringer ofte frem på listen over ting, folk kaster sig over. Men jeg har besluttet, at jeg ikke skal eje ejendom på den måde, hvor jeg bliver ansvarlig for lejemål (og skulle stå for udlejning, reparation og i sidste ende et salg).

Historisk set har ejendoms- og boliginvestering vist sig at være en god investering (og justeret for risiko bedre en aktier). Samtidig kan ejendomsinvesteringer være med til at sprede din risiko for de penge, du investerer.

Når jeg nu ikke selv vil have ansvaret for en udlejningsejendom, så er det virkelig smart, at man nu kan være med på ejendomsmarkedet på en mere passiv måde gennem crowdfunding. Jeg har allerede investeret en del penge i det gennem følgende crowd lending platforme til boligmarkedet. Alle er rigtig lette at bruge.

Fordele ved crowdfunded ejendomsinvestering

Jeg har mulighed for at starte for et relativt lavt beløb, og det er lettere at sprede min investering over flere ejendomme. Dermed er min risiko betydeligt reduceret. Jeg har ikke forstand på ejendomme eller administration, så det er rigtig godt, at folk med både tid og evner vurderer købet.

Samtidig er jeg naturligvis opmærksom på, at jeg med den mindre risiko naturligvis heller ikke får det samme afkast, som hvis jeg ejede min egen ejendom. Udbuddet på crowdfunding platformene er også med til at begrænse mit valg, men ulemperne opvejes helt klart af fordelene for mig.

Crowdfunded investering i ejendomme

Grundlæggende kan du være med i ejendomsmarkedet på to måder.

  • Udlåne til ejendomsudviklere på almindelige crowd lending betingelser.
  • Investere i ejendommene og derved tjene penge på at udleje ejendommene og til sidst få del i den evt. værdistigning i ejendommen.

Lån penge til ejendomsudviklere med crowd lending

Gennem crowdlending kan du sammen med andre investorer bruge det til ejendomsinvestering, hvis du investerer i ejendomsudvikling. Her er et par af de platforme, hvor du kan gøre dette.

  • Grupeer. På Grupeer kan du både lave almindelig crowdlending, men du kan også investere i udviklingsprojekter. Platformen er rigtig let at bruge.

Investering i ejendomme

I forhold til at sprede mine investeringer, så synes jeg dette er det mest interessante koncept. Fordelen ved at have en investering i ejendommen er, at der hver måned kommer leje ind, og investeringen således har et løbende udbytte samtidig med, at man på sigt kan drømme om en værdistigning af ejendommen.

  • Brickshare er dansk, og det bliver rigtig spændende at følge, hvordan den klarer sig i fremtiden. Du kan læse en rigtig god anmeldelse af platformen.
  • Housers*. Lige nu har jeg valgt at gå ind i Housers* - primært fordi, man på Housers både kan investere i ejendomme og udlåne til ejendomsudvikling. Det giver lidt flere muligheder på platformen.

Min strategi er at prøve at sprede mine ejendomsinvesteringer på forskellige platforme, men også at forsøge at sprede dem på de enkelte platforme.

Du kan selv investere i ejendomme og ejendomsudvikling via crowdlending:

Housers* eller Crowdestate* eller Reinvest24* eller Grupeer*

Skal du også investere i ejendomme?

Jeg nøjes i øjeblikket med at investere i ejendomme gennem crowd lending.

Skal du også have fat i ejendomsmarkedet for at sprede dine investeringer - og hvad er din strategi?

Disclaimer

iFire.dk modtager kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Affiliate og referral links er markeret med (*). Jeg anstrenger mig for at være neutral og objektiv, og jeg har selv investeret og brugt alle værktøjer på sitet, og jeg kan stå inde for de services, jeg fremhæver.

Jeg fralægger mig ethvert ansvar for aktualitet, nøjagtighed, og gyldighed af oplysningerne på dette website. Jeg kan ikke holdes til ansvar for evt. tab på baggrund af information.

Hvis du kan lide sitet, så klik dig videre fra de forskellige links eller støt sitet via Brave, BuyMeACoffee, Flattr eller send nogle Bitcoins til 194i4JuRpDzFhSbBc665y8VajpYmUKkdTX

Buy me a coffeeBuy me a coffee

Lige nu kan du se min samlede portefølje til ejendomsinvestering gennem crowdfunding her:


BitOfProperty

BitOfProperty opererer primært i Estland. Platformen giver dig mulighed for at investere i ejendom og få husleje for udlejningen.

Bulkestate

Hos Bulkestate investere i udviklingslån til boligprojekter.

Crowdestate

Crowdestate

Crowdestate opererer primært i Estland og Letland. Platformen giver dig mulighed for at investere i udviklingsprojekter med ejendomme uden selv at skulle køb...

EvoEstate

EvoEstate er en litauisk platform. Den skiller sig ud ved, at den udbyder ejendomme fra andre crowdlending platforme, der fokuserer på ejendomme. Så det er e...

Grupeer

Grupeer

Grupeer er virkelig lovende, hvor du kan investere i lån, udviklingsprojekter og snart kvadratmeter på ejendomsmarkedet.

Housers

Housers

Housers giver dig mulighed for at investere både i ejendom, men også ejendomsudviklingsprojekter. Housers opererer i Spanien, Italien og Portugal.

Property Partner

Property Partner

På Property Partner investerer du i ejendomme i England ved at købe aktier i selskaberne og modtage udbytte (husleje) hver måned.

ReInvest24

ReInvest24

ReInvest24 er en crowdfunding platform for ejendomsinvesteringer hvor du kan investere i ejendomme i Estland.


Skriv en kommentar