Spar penge på mobilabonnementet

3 minutters læsning

Rigtig mange får lavet et nyt mobilabonnement, når de køber en ny mobiltelefon. Meget ofte kan man spare samlet på at købe en ny telefon sammen med et abonnement. Men når telefonen så er betalt af, så står man med et mobilabonnement, der ofte er relativt dyrt.

Det er lidt en jungle at gennemskue abonnementer fra de forskellige selskaber, fordi de kan indeholde mange forskellige ting. Fx kan nogle abonnementer have adgang til streamingtjenester, mere eller mindre data, udenlandstelefoni og meget andet.

Hvordan tjekker jeg mit abonnement let?

Heldigvis er der nogle ret enkle muligheder* for at tjekke om du kan spare penge på dit mobilabonnement*.

Både hos mobilpakke.dk* og mobilsparer.dk* kan du tjekke dit abonnement. Her taster du nogle enkle oplysninger ind, og så giver de to services dig nogle anbefalinger. Husk dog altid at tjekke grundigt om du får det, du gerne vil have med abonnementet.

Tjek om du kan spare hos

Mobilpakke.dk* eller Mobilsparer.dk*


Hvad hvis jeg skal have ny mobil?

Ofte kan det betale sig at købe en ny mobil gennem en pakkeaftale ved et teleselskab, og når mobilen er betalt, så kan du tjekke om abonnementet er det mest konkurrencedygtige på de to services.

Har du sparet på din mobilregning?`

Jeg fandt ud af, at jeg allerede havde et særdeles konkurrencedygtigt abonnement, men jeg vil tjekke det igen om et år.

Update: Jeg har fundet et abonnement, som koster det samme som mit nuværende abonnement hos Callme. Jeg vil gerne være mere bæredygtigt, og derfor appellerer Greenspeak til mig. De donerer nemlig 2/3 af deres overskud til projekter, som kunderne bestemmer. Jeg kan få et abonnement til samme pris - og skal bare undvære EU-data. Det overvejer jeg meget kraftigt at skrifte til.

Brug endelig kommentarerne, hvis du har sparet på din mobilregning på den ene eller anden måde, så alle andre kan blive inspireret.

Tjek dit mobilabonnemnt hos

Mobilsparer.dk* eller Mobilpakke.dk*


Hvordan kan jeg ellers spare penge?

Her gennemgår vi lidt mere grundigt forskellige måder at spare på. Hvis du gerne vil være finansiel uafhængig, så er det meget vigtigt, at du tænker over, hvad du bruger dine penge på. Ikke bare for at spare, men også for at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig.

Spar penge på mobilabonnementet

2 minutters læsning

Har du tjekket om dit mobilabonnement er det billigste for nylig. Der er mange penge at spare ved at kigge på dine behov og det produkt du vælger.

Spar på kirkeskatten

4 minutters læsning

Kirkeskatten er en frivillig skat i Danmark. Du er automatisk medlem af Folkekirken, hvis du er blevet døbt. Men når du er 18 år, kan du også melde dig ud.

Brug Airbnb og spar penge på at rejse

4 minutters læsning

Airbnb åbner markedet for at få overnatning på kortere og længere ferier - og det er ofte det første sted, jeg kigger efter overnatning, uanset om jeg skal a...


Hvis du kan lide sitet, så klik dig videre fra de forskellige links eller støt sitet ved at købe mig en kop kaffe eller gennem Flattr.

Buy me a coffeeBuy me a coffee


Disclaimer: iFire.dk modtager kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Disse links er markeret med (*). Jeg anstrenger mig for at være neutral og objektiv, og jeg har selv investeret og brugt alle værktøjer på sitet.

Jeg fralægger mig ethvert ansvar for aktualitet, nøjagtighed, og gyldighed af oplysningerne på dette website. Jeg kan ikke holdes til ansvar for evt. tab på baggrund af information.


Skriv en kommentar