Spar penge på mobilabonnementet

3 minutters læsning

Rigtig mange får lavet et nyt mobilabonnement, når de køber en ny mobiltelefon. Meget ofte kan man spare samlet på at købe en ny telefon sammen med et abonnement. Men når telefonen så er betalt af, så står man med et mobilabonnement, der ofte er relativt dyrt.

Det er lidt en jungle at gennemskue abonnementer fra de forskellige selskaber, fordi de kan indeholde mange forskellige ting. Fx kan nogle abonnementer have adgang til streamingtjenester, mere eller mindre data, udenlandstelefoni og meget andet. Jeg har også undersøgt, hvor du kan få et prisbilligt mobilabonnement til børn.

Nederst her på siden kan du lave en prissammenligning, men husk også at tjekke sektionen med de mobilfirmaer, der ofte leverer billige priser.


Discloure: Links markeret med asteriks (*) er reklamelinks. Hvis du bruger linket, tjener jeg kommision, og du får måske en bonus.


Hvordan finder jeg et billigt mobilabonnement let?

Jeg synes mobilsparer.dk er meget smart. Her kan du tjekke dit abonnement. Du taster du nogle enkle oplysninger ind, og så får du nogle anbefalinger.

Jeg tastede mit nuværende abonnement ind på servicen.

Tjek om du betaler for meget for dit abonnement på mobilsparer.dk.

Desværre kunne jeg lige nu ikke finde et abonnement, som var billigere end mit nuværende, men servicen giver dig mulighed for at skrive dig op til notifikationer, hvis det skulle dukke op.

Ikke noget billigere abonnement til mig lige nu.

Du kan også gå ned til bunden af denne side, hvor du har mulighed for at sammenligne en masse forskellige abonnementer.

Husk dog altid at tjekke grundigt om du får det, du gerne vil have med abonnementet.

Hvilke selskaber er ofte billigst?

Når du kigger tilbuddene fra de forskellige leverandører igennem, så tjek grundigt om de ud over abonnementet har et betalingsgebyr eller et administrationsgebyr.

Hvis du skal have et all inclusive abonnement med streamingtjenester, så kan du kigge på Telmore.

Hvad skal være med i dit abonnement?

Du skal være opmærksom på, at hvis du fx bruger streaming-tjenester, som fx Netflix eller Spotify, så kan du ofte finde mobilabonnementer, hvor de onlinetjenester er med i. Når man regner det hele sammen, så kan det sommetider betale sig at tage et tilsyneladende dyrere abonnement.

Telmore er et af de selskaber, som med Telmore Play har en meget omfattende pakke inkluderet i abonnementet.

Hvad hvis jeg skal have ny mobil?

Ofte kan det betale sig at købe en ny mobil gennem en pakkeaftale ved et teleselskab, og når mobilen er betalt, så kan du tjekke om abonnementet er det mest konkurrencedygtige på de to services.

Har du sparet på din mobilregning?`

Jeg fandt ud af, at jeg allerede havde et særdeles konkurrencedygtigt abonnement, men jeg vil tjekke det igen om et år.

Update: Jeg har fundet et abonnement, som koster det samme som mit nuværende abonnement hos Callme. Jeg vil gerne være mere bæredygtigt, og derfor appellerer Greenspeak til mig. De donerer nemlig 2/3 af deres overskud til projekter, som kunderne bestemmer. Jeg kan få et abonnement til samme pris - og skal bare undvære EU-data. Det overvejer jeg meget kraftigt at skrifte til.

Brug endelig kommentarerne, hvis du har sparet på din mobilregning på den ene eller anden måde, så alle andre kan blive inspireret.


Hvordan kan jeg ellers spare penge?

Her gennemgår vi lidt mere grundigt forskellige måder at spare penge på. Hvis du gerne vil være finansiel uafhængig, så er det meget vigtigt, at du tænker over, hvad du bruger dine penge på. Ikke bare for at spare, men også for at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig.

Sammenlign mobilabonnementer

Skriv en kommentar