Grupeer

Er Grupeer et scam - eller er det bare ramt af Corona. Tjek opdateringen under marts. Der er i øjeblikket ved at blive lagt sag an mod Grupeer.

Opdateret: Mar 24, 2019

Første investeringsdato: 27. februar 2019

Fordele

  • Fokus på erhvervslån
  • Højt gennemsnitligt afkast, som opnåes relativt hurtigt
  • Buy back garanti
  • Auto invest

Ulemper

  • Den sekundære markedsplads er endnu ikke lanceret, selvom de har lovet det rigtig mange gange.
  • Har skiftet bank ofte (men for mig har de håndteret det fint)

Skat ved crowdlending på Grupeer

Grupeer er en crowdlending platform hjemmehørende i Irland, og derfor skal du selv opgive indtægter fra Grupeer. Du kan relativt let på platformen finde din årsopgørelse.

Selvom Grupeer har store problemer i øjeblikket, så vil jeg mene, at det er nødvendigt at indberette indtjeningen. Men her skal du nok have fat i en revisor for at få et præcist svar.

Vær opmærksom på, at værdien af dine investeringer på Grupeer ved årets udgang ikke fremgår af årsopgørelsen. Den totale værdi som du skal bruge til selvangivelsen, kan med fordel selv aflæses ved årsskiftet.

årsopgørelse skat grupeer
Sådan finder du årsopgørelsen på Grupeer

Jeg har skrevet mere om at indberette skat til dansk og udenlandsk crowdlending her.

Marts 2020

Roasted PeerDuck er begyndt at grave i Grupeer. Diskussionen på Telegram indeholder en del røde advarselslamper. Tjek dem inden du investerer.

Januar 2020

  • Undrer mig meget over, at alle mine crowdlending platforme har udestående lån og defaults, men Grupeer skriver direkte i deres FAQ, at det har de ikke.

What is an approximate percentage of delayed loans out of total loans offered on the Platform?

At the moment, all loans sold through Grupeer Platform are current, i.e. do not have payment delays. In case of delay of payments for 60 days or more, the Buyback guarantee comes into force.

Grupeer FAQ

April 2019

  • Problemer med deres bankforbindelse, som de skiftede. Endte med et udestående, som deres support dog relativt hurtigt fik styr på.

Investering og værdi af investering

Månedlig indkomst

XIRR

Transaktioner

Tilmeld dig Grupeer

Skriv en kommentar