Iuvo Group

Opdateret: Jun 4, 2019

Første investeringsdato: 21. maj 2019

Fordele ved Iuvo Group

 • Mange lån - fra 5-15% rente
 • 5 lånetyper, 4 lande, 7 låneudbydere
 • 30% skin in the game
 • Flere valutaer
 • Autoinvestor - som dog har lidt begrænsninger
 • Sekundært marked
 • Buyback garanti
 • En del information på hver enkelt lån
 • Mulighed for at få 30 EUR på 1000 EUR investering i signup bonus (skriv til [email protected], hvis du vil have en referral invitation)

Ulemper ved Iuvo Group

 • Autoinvest kan forbedres
 • Man kan ikke let læse mere information om den enkelte låneudbyder (jeg har i hvert fald ikke fundet det)
 • Ingen renter på lån, hvor buy back bliver aktiveret.
 • Platformen har haft omkring 3.000.000 EUR i underskud både i 2017 og 2018.
 • Refer a friend kræver at man sender e-mails specifikt til en e-mail. Man får ikke bare et generelt link, man kan sende til dem, man har lyst til eller inkludere på sin blog (hvis du vil have 30 EUR for en investering på 1000 EUR, kan jeg sende dig en invitation, hvis du lige skriver til [email protected]). Hvis man skal have et link, så skal man blive affiliate (som jeg er blevet) for at få linket. Men jeg ville lige så gerne bare have været referral og lidt lettere kunne have givet de 30 EUR.

Tilmeld dig Iuvo

Skat ved crowdlending på Iuvo Group

Iuvo Group er en crowdlending platform hjemmehørende i Estland, og derfor skal du selv opgive indtægter fra Iuvo Group. Du kan relativt let på platformen finde din årsopgørelse.

Vær opmærksom på, at værdien af dine investeringer på Iuvo Group ved årets udgang ikke fremgår af årsopgørelsen. Den totale værdi som du skal bruge til selvangivelsen, kan med fordel selv aflæses ved årsskiftet.

årsopgørelse skat iuvo
Sådan finder du årsopgørelsen på Iuvo

Jeg har skrevet mere om at indberette skat til dansk og udenlandsk crowdlending her.

Autoinvest

Auto invest fungerer lidt mærkeligt på Iuvo. Først investeres i den senest oprettede eller redigerede auto investor, som står nederst på listen. Så investeres der i 10 lån, hvorefter den går videre til den næste i rækken. Så sørg for, at du har dem i den rækkefølge, du gerne vil have at den skal starte investeringerne i.

Iuvo skriver, at årsagen til, at den springer videre til næste autoinvestor er:

… in order for our investors to be able to diversify their investments when creating specific portfolios with low, mid and high risk. … This is a business decision and our software is made this way.

Adiran Baev, Customer Support på chat 4. juni 2019

Jeg svarede ham, at jeg synes investorerne skulle tage den beslutning selv. Iuvo lovede at tage det med i overvejelserne i fremtidige opdateringer.

Mit autoinvestor er sat sådan her op lige nu:

Autoinvestor på Iuvo pr. 6. juni 2019
Autoinvestor på Iuvo pr. 6. juni 2019

Autoinvest på Iuvo

Det er relativt enkelt at sætte autoinvest op på Iuvo. Først skal du lige klikke på autoinvest i menuen.

Nu er du klar til at automatisere din investering på Iuvo. Du bliver mødt med en lang række indstillinger for den enkelte autoinvestor.

Jeg sørger selv for kun at investere et mindre beløb i hvert lån, og jeg investerer kun i lån der er current. Du skal gøre op med dig selv, hvad din strategi for på Iovu er.

Jeg bruger et relativt enkelt setup, hvor jeg laver en autoinvestor for kortsigtede lån og en anden for langsigtede lån. Lige nu er der ingen lån, der møder mine kriterier for kortsigtede lån på platformen, men det har der tidligere været.

Når du har lavet din autoinvestor, så skal du huske at starte den.

Nu er dine investeringer på Iuvo blevet automatiserede.

August 2019

Jeg har stoppet min auto invest fordi jeg vil trække nogle af mine penge ud af Iuvo. Jeg er sådan set godt tilfreds med platformen og vil blive ved med at følge den tæt, men kunne godt tænke mig nogle lidt bedre regnskaber fra Iuvo.

Investering og værdi af investering

Månedlig indkomst

XIRR

Transaktioner

Tilmeld dig Iuvo

IUVO P2P Investieren

Skriv en kommentar