Portefølje - aktier, obligationer, crowdlending, guld og cryptovaluta

På denne side kommer du til at kunne se mit samlede portfolio, og hvordan jeg lige nu forholder mig til investering og opsparing.

Investeringer

Jeg er ved at udarbejde en strategi for mine investeringer. Du kan følge med i mine månedsopdateringer, for hvordan det går.

Distribution af investeringer

Investeringer i værdipapirer - aktier og obligationer

Jeg er ved at udarbejde en decideret strategi for min investering. Lige nu har jeg et stort kontant beløb, som skal sættes i værdipapirer.

Nordnet og månedsopsparing

Jeg har to værdipapirdepoter hos Nordnet, som begge er sat i månedsopsparingen, hvor man handler kurtagefrit.

Nordnet #1: Primært investering i danske passive fonde

Denne portefølje er dedikeret til primært danske, passive fonde.

Se portefølje #1 på Shareville

Nordnet #2: Investering i udenlandske, passive fonde

Denne porteføljer er inspireret af obviousinvestor.com og forsøger at have en ligelige fordeling mellem aktier, obligationer, guld og REIT. Her investerer jeg i EUR og USD.

Se portefølje #2 på Shareville

SaxoInvestor - og aktiesparekonto

Jeg har en aktiesparekonto hos SaxoInvestor*, som endnu ikke er investeret, og hvor jeg endnu ikke helt har udtænkt, hvad der skal være på kontoen.

Kapitalpension

Min kapitalpension har indtil 2019 været investeret i nogle SparNord-aktier og puljer. Fra marts 2019 skal jeg selv investere hele beløbet. Planen er at vælge en passiv, dansk indeksfond, som bare skal få kapitalpensionen til at vokse.

Få en gratis investeringsplan fra NORD*

Investeringer i crowdlending

Kom i gang med crowdlending på Mintos*

Investeringer i ejedomme

Jeg investerer i ejendomme gennem forskellige crowdlending initiativer. Det er ikke en del af min strategi at investere i mine egne ejendomme.

Opsparing

For mig er opsparing lige nu meget enkelt. Jeg har fundet en konto, hvor jeg kan have kontanter stående og få lidt rente (cash back).

Indlånskonto

Jeg har en indlånskonto hos LunarWay*, hvor jeg får 2% cashback på de første 50.000, jeg har stående på kontoen.

Opret en konto hos LunarWay og få 50 DKK*

Opsparingskonto

Jeg har en opsparingskonto hos Norwegian Bank, hvor jeg får 0,7% i rente.

Guld og sølv

Mange sparer op i guld og sølv, og jeg har oprettet en konto hos BullionVault, hvor man kan købe guld og sølv til gode priser - og samtidig få det opbevaret for rimelige priser (noget der tidligere afholdte mig fra at købe guld og sølv i opsparingen). Planen er at købe noget guld op der, ligesom jeg har en ETF, der tracker guld i min værdipapirportefølje #2.

Opret konto hos BullionVault og få 4 gram sølv*

Cryptovaluta

Jeg er så småt gået i gang med at opbygge en portefølje med cryptovaluta. Du kan se min portefølje på CoinTracking.info. Du kan læse om mine planer for porteføljen i Portefølje med cryptovaluta som opsparing

Køb cryptovaluta hos Coinbase og få for 66 DKK Bitcoins*

Opsparingsrate

Disclaimer

iFire.dk modtager kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Affiliate og referral links er markeret med (*). Jeg anstrenger mig for at være neutral og objektiv, og jeg har selv investeret og brugt alle værktøjer på sitet, og jeg kan stå inde for de services, jeg fremhæver.

Jeg fralægger mig ethvert ansvar for aktualitet, nøjagtighed, og gyldighed af oplysningerne på dette website. Jeg kan ikke holdes til ansvar for evt. tab på baggrund af information.

Støt sitet via Brave* eller Flattr*