Portefølje - aktier, obligationer, crowdlending, guld og cryptovaluta


Discloure: Links markeret med asteriks (*) er reklamelinks. Hvis du bruger linket, tjener jeg kommision, og du får måske en bonus.


På denne side kommer du til at kunne se mit samlede portfolio, og hvordan jeg lige nu forholder mig til investering og opsparing.

Investeringer

Jeg er ved at udarbejde en strategi for mine investeringer. Du kan følge med i mine månedsopdateringer, for hvordan det går.

Distribution af investeringer

Investeringer i værdipapirer - aktier og obligationer

Min strategi for værdipapir-investering er under stadige og løbende overvejelser.

Nordnet og månedsopsparing

Jeg har to værdipapirdepoter hos Nordnet, som begge er sat i månedsopsparingen, hvor man handler kurtagefrit.

Nordnet #1: Primært investering i danske passive fonde

Denne portefølje er dedikeret til primært danske, passive fonde.

Se portefølje #1 på Shareville

Nordnet #2: Investering i udenlandske, passive fonde

Denne porteføljer er inspireret af obviousinvestor.com og forsøger at have en ligelige fordeling mellem aktier, obligationer, guld og REIT. Her investerer jeg i EUR og USD.

I øjeblikket har jeg valgt at investere i ETF’er for aktier, obligationer og guld, mens jeg har valgt tre specifikke REIT i USD. Ved at vælge tre REIT, så bliver jeg beskattet som aktieindkomst efter realisationsprincippet på mine REIT, og jeg synes omkostningerne på de mest interessante REIT ETF’er er lidt høje.Nu beskattes ETF’er som aktieindkomst efter lagerprincippet, og derfor overvejer jeg at skifte til en REIT ETF. Dog synes jeg omkostningerne på 0,40% er lige i det højeste.

Se portefølje #2 på Shareville

Nordnet #3: Aldersopsparing

I aldersopsparingen har jeg satset på Nordnets fonde, da man kan handle dem gratis.

Se portefølje #3 på Shareville

SaxoInvestor - og aktiesparekonto

Jeg har en aktiesparekonto hos SaxoInvestor*, som er investeret i en blanding af nordiske aktier i øjeblikket. Det er hovedsageligt en legeportefølje, hvor jeg blander købene lidt.

Kapitalpension

Min kapitalpension investeret i nogle SparNord-aktier og akkumulerende fonde.

Få en gratis investeringsplan fra NORD*

Investeringer i crowdlending

Du kan se præcise opdateringer om, hvordan det går med den enkelte platform.

Kom i gang med crowdlending på Mintos*

Investeringer i ejedomme

Jeg investerer i ejendomme gennem forskellige crowdlending initiativer. Det er ikke en del af min strategi at investere i mine egne ejendomme.

Opsparing

For mig er opsparing lige nu meget enkelt. Jeg har kontanter stående i forskellige banker.

Indlånskonto

Jeg har en indlånskonto hos Lunar*, hvor jeg får 2% cash back på de første 50.000, jeg har stående på kontoen.Lunar giver ikke længere cash back, så jeg leder efter en ny konto, hvor der er renter på det første indskud.

Opret en konto hos Lunar og få 50 DKK*

Opsparingskonto

Jeg har en opsparingskonto hos Norwegian Bank, hvor jeg får 0,7%0,3% i rente.

Valutakonto

Jeg har en konto hos Revolut*, hvor jeg kan veksle gratis på tværs af valutaer til interbank vekslingsrater.

Guld og sølv

Mange sparer op i fysisk guld og sølv. Jeg ville egentlig have brugt BullionVault*, men omkostningerne ved at få det opbevaret blev for høje med det beløb, jeg havde afsat. Jeg har en ETF, der tracker guld i min værdipapirportefølje #2.

Cryptovaluta

Jeg er så småt gået i gang med at opbygge en portefølje med cryptovaluta. Du kan se min portefølje på CoinTracking.info. Du kan læse om mine planer for porteføljen i Portefølje med cryptovaluta som opsparing.

Køb cryptovaluta hos Coinbase og få for 66 DKK Bitcoins*

Opsparingsrate

Disclaimer

iFire.dk modtager kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Affiliate og referral links er markeret med (*). Jeg anstrenger mig for at være neutral og objektiv, og jeg har selv investeret og brugt alle værktøjer på sitet, og jeg kan stå inde for de services, jeg fremhæver.

Jeg fralægger mig ethvert ansvar for aktualitet, nøjagtighed, og gyldighed af oplysningerne på dette website. Jeg kan ikke holdes til ansvar for evt. tab på baggrund af information.

Hvis du kan lide sitet, så klik dig videre fra de forskellige links eller støt sitet via Brave, BuyMeACoffee, Flattr eller send nogle Bitcoins til 194i4JuRpDzFhSbBc665y8VajpYmUKkdTX

Buy me a coffeeBuy me a coffee