Kryptovaluta portefølje

Her kan du læse om mine erfaringer med investering i kryptovaluta. Det er ikke helt så let at komme i gang med som investering i aktier, men faktisk er det heller ikke så bøvlet som man skulle tro.

Inden du går i gang, så kan du med fordel læse min guide til investering i kryptovaluta. Jeg har investeret i et par forskellige digitale valutaer, men Bitcoins og Ethereum fylder mest i porteføljen.

Jeg havde flere overvejelser, inden jeg begyndte at investere i nogle af de digitale coins, og du kan læse om nogle af mulighederne for at investere i kryptovalutaher


Discloure: Links markeret med asteriks (*) er reklamelinks. Hvis du bruger linket, tjener jeg kommision, og du får måske en bonus.


Porteføljeværdi

Samlede værdi af kryptovaluta

Sammensætning af kryptoportefølje

Sammensætning af kryptovaluta-porteføljen

Performance

Performance for kryptovaluta-porteføljen

Anbefalinger

Kraken

Kraken

Kraken er min foretrukne børs til at købe krypto. Den har et fint udvalg og er let at bruge.

Gå til Kraken

Coinbase

Coinbase

Coinbase er et let sted at købe kryptovaluta. Hvis du bruger mit link, så får du for 10 USD, når du køber for 100 USD.

Få 66 DKK på Coinbase

Ledger

Ledger

Den sikreste måde at opbevare kryptovaluta er i en offline hardware wallet. Ledger er førende på markedet.

Tjek prisen

Mine artikler om kryptovaluta

Hvad er Ethereum - og hvor køber man ETH?

5 minutters læsning

De fleste ved hvad Bitcoins er, men Ethereum er også en rigtig vigtig kryptovaluta. Faktisk har Ethereum mange flere anvendelsesmuligheder, fordi ETH kan bru...

Bitcoins og kryptovaluta som opsparing

4 minutters læsning

Bitcoins er et meget omskifteligt marked. Personligt har jeg sat en lille smule penge i Bitcoins primært som en opsparing, og jeg køber Bitcoins efter dollar...

Hvis du kan lide sitet, så klik dig videre fra de forskellige links eller støt sitet ved at købe mig en kop kaffe eller gennem Flattr.

Køb mig en kaffe Køb mig en kaffe


Disclaimer: iFire.dk modtager kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Disse links er markeret med (*). Jeg anstrenger mig for at være neutral og objektiv, og jeg har selv investeret og brugt alle værktøjer på sitet.

Jeg fralægger mig ethvert ansvar for aktualitet, nøjagtighed, og gyldighed af oplysningerne på dette website. Jeg kan ikke holdes til ansvar for evt. tab på baggrund af information.