Coinbase har lavet en række rigtig fine små onlinekurser, hvor du kan lære lidt om alle de forskellige altcoins, der findes. Kurserne tager ikke så lang tid at gennemføre, og du får endda lidt krypto på kontoen.

Det er naturligvis et markedsføringsindslag fra dem, for du skal oprette en konto på Coinbase for at gennemgå kurserne. Jeg synes gebyrerne for at handle på Coinbase er lidt i den høje ende.

Kurser i kryptovaluta

Jeg har gennemgået kurserne følgende kurser:

Stellar Lumens
Stellar er en platform, der forbinder bankerne, banksystemerne og menneskene.
EOSIO
EOS er en protokol, der er designet til hurtige, gratis blockchain apps.
Orchid
Målet med Orchid er at skabe et privatlivsværktøj, der er baseret på krypto. Du kan tjene gratis OXT og prøve Orchids VPN-service. Det kræver lidt teknisk snilde at få sat det op.

Andre kurser om kryptovaluta

Der er også kurser i:

  • Tezos
  • Dai
  • Zcash
  • Basic Attention Token
  • Ox

Så hvis du vil lidt i gang med altcoins uden selv at ville til tegnebogen, så tjek de gratis kurser på Coinbase.

Hvis du bruger mit referral link, så kan du i øvrigt få 10 USD af bitcoins, når du har købt for 100 USD på Coinbase. Det betaler de lidt høje gebyrer for den første handel. Coinbase har også Coinbase Pro, hvor gebyrerne er lavere, hvis du vil i gang med at handle.

Hvor handler jeg?

Jeg handler selv på Kraken, hvor jeg synes jeg kunne finde de laveste gebyrer.

Hvis du kan lide sitet, så klik dig videre fra de forskellige links eller støt sitet ved at købe mig en kop kaffe eller gennem Flattr.

Køb mig en kaffe Køb mig en kaffe


Disclaimer: iFire.dk modtager kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Disse links er markeret med (*). Jeg anstrenger mig for at være neutral og objektiv, og jeg har selv investeret og brugt alle værktøjer på sitet.

Jeg fralægger mig ethvert ansvar for aktualitet, nøjagtighed, og gyldighed af oplysningerne på dette website. Jeg kan ikke holdes til ansvar for evt. tab på baggrund af information.


Skriv en kommentar