Discloure: Links markeret med asteriks (*) er reklamelinks. Hvis du bruger linket, tjener jeg kommision, og du får måske en bonus.


Jeg har tidligere skrevet om at Spare penge på mobilabonnementet, men nu er det ved at være tid til, at min ældste datter også skal have en telefon, og derfor også et mobilabonnement.

Jeg er ret ambivalent ved det. Egentlig ville jeg hellere have, at hun undværede en mobil indtil hun flyttede hjemmefra - og jeg gider ikke betale endnu et fast abonnement, så jeg må forhandle lidt med hende om, hvordan vi fordeler abonnementet mellem os.

Priser for mobilabonnementer til børn

Det var en god anledning til at tjekke priser på mobilabonnementer. Selvfølgelig til børnene, men også lige kigge mit eget abonnement efter i sømmene. Først kiggede jeg på mit samlede forbrug på mit nuværende abonnement. Det har det seneste år ikke været over 6 GB på noget tidspunkt - og typisk er det under 2 GB med enkelte afstikkere. Det er jo et godt udgangspunkt at kende.

Først klikkede jeg dog lige ind på mobilsparer.dk* for at tjekke prisen på mit nuværende abonnement - og jeg fik det glædelige svar.

Mobilsparer* godkender prisen på mit nuværende abonnement fra Callme

Men jeg skulle også kigge efter priser for mobilabonnementer til børn. Jeg blev noget overrasket over, at det på ingen måde kan betale sig at købe et familieabonnement. Det bliver hurtigt for dyrt. Så jeg gik på jagt efter abonnementer, der passer til mit nuværende forbrug og et andet som kunne bruges til min datter.

Derfor klikkede jeg ind på mobilpakke.dk* for at lave en sammenligning. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg ikke skulle lede efter børneabonnementer, for så forsvandt alle de billige abonnementer.

De billigeste mobilabonnementer

Greentel CBB Mobl Oister

Tilsyneladende er Greenspeak, Greentel*, Oister*, OK Mobil* og CBB Mobil* de billigste steder, så der gik jeg i gang med at kigge priserne lidt mere i sømmene.

Greentel 2 EU Greenspeak 1GB OK 1 GB Callme Little Me Oister Kid CBB Kid
Data (GB) 2 1 1 5 3 1
EU data (GB) 2 0 0 0 0 0
Tale (timer) 2 1 1 5 1 1
Pris / mdr 48 49 49 79 49 49
Greentel 8 EU Greenspeak 6GB OK 6 GB Callme Spiir 30 Oister CBB
Data (GB) 8 6 6 30 8 6
EU data (GB) 5 0 0 10 5 0
Tale (timer) 8 6 6 Fri 8 6
Pris / mdr 79 79 79 89 79 79
Se* Se* Se* Se* Se* Se*

Jeg har også kigget lidt på Telmore med Telmore Play*, som jeg synes at kunne huske var meget konkurrencedygtige, da jeg var yngre, og 3 Mobil*. Nu om dage har Telmore satset mere på abonnementer med streaming, og hvis du vil have en stor streamingpakke, kan det måske være interessant. Jeg ikke har brug for alle de forskellige streamingtjenster lige nu, så Telmore bliver for dyrt for mig.

Hvad er det mest attraktive mobilabonnement?

Og vinderen er…

Men det mest attraktive abonnement til min datter, har jeg vurderet er Greentels 2 EU*. Det er dobbelts så stort som de andre billige abonnementer fra de andre selskaber, og de 2 GB data kan endda bruges i udlandet.

Jeg har foreløbig valgt at holde fast i mit ret fine abonnement hos Callme. Jeg overvejer dog meget kraftigt Greentels 3 EU*, da det faktisk dækker mit aktuelle behov for data - og det er 30 DKK billigere end mit nuværende abonnement, som dog er meget større.

Efterfølgende er jeg også stødt ind i Glad Mobil, som godt kan matche priserne fra de andre selskaber. Tjek det selv ud. Jeg har også fundet Lebara, som har 5GB data og 5 timers tale til 49,- og de har også et abonnement, som er forbrugsafregnet, hvor man kun betaler for det man bruger. Jeg tjekker også Lycamobile, hvor man kan få et abonnement med en GB data til 25 kroner / mdr.

Kan du spare på mobilabonnementet?

Så skal jeg bare have fundet en mobiltelefon til datteren. Havde håbet, at hun kunne starte med en brugt, men har ikke lige kunnet finde nogen, der kan køre Android, hvor jeg kan få Family Link, selvom jeg tjekkede hos Refurb*, PhoneTrade* og på Den Blå Avis. Hvis du kender et godt sted at få fat i en mobiltelefon, så skriv endelig i kommentarerne.

Har du tjekket for nylig om, du kan spare noget på mobilabonnementet? Og hvilket abonnement har du valgt til dine børn, og hvem betaler for abonnementet?

Mobilpakke.dk* eller Mobilsparer.dk*

Hvis du kan lide sitet, så klik dig videre fra de forskellige links eller støt sitet ved at købe mig en kop kaffe eller gennem Flattr.

Buy me a coffeeBuy me a coffee


Disclaimer: iFire.dk modtager kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Disse links er markeret med (*). Jeg anstrenger mig for at være neutral og objektiv, og jeg har selv investeret og brugt alle værktøjer på sitet.

Jeg fralægger mig ethvert ansvar for aktualitet, nøjagtighed, og gyldighed af oplysningerne på dette website. Jeg kan ikke holdes til ansvar for evt. tab på baggrund af information.


Skriv en kommentar