Discloure: Links markeret med asteriks (*) er reklamelinks. Hvis du bruger linket, tjener jeg kommision, og du får måske en bonus.


Jeg har tidligere skrevet om at spare penge på mobilabonnementet, men nu er det ved at være tid til, at min ældste datter også skal have en telefon, og derfor også et mobilabonnement.

Jeg er ret ambivalent ved det. Egentlig ville jeg hellere have, at hun kunne undvære en mobil indtil hun flyttede hjemmefra. Og jeg gider ikke betale endnu et fast abonnement, så jeg må forhandle lidt med hende om, hvordan vi fordeler abonnementet mellem os.

Opdatering: Jeg har faktisk fundet et rigtig billigt abonnement, som jeg gerne vil betale. Hos Lebara kan man få et abonnement med 5 GB data og 5 timers taletid til 19,- om måneden. Det er 30 kroner billigere end det tidligere abonnement, jeg fandt fra Greentels 2 EU. Der er lidt mindre EU data og taletid, men det lever vi fint med.

Priser for mobilabonnementer til børn

Det var en god anledning til at tjekke priser på mobilabonnementer. Selvfølgelig til børnene, men også lige kigge mit eget abonnement efter i sømmene. Først kiggede jeg på mit samlede forbrug på mit nuværende abonnement. Det har det seneste år ikke været over 6 GB på noget tidspunkt - og typisk er det under 2 GB med enkelte afstikkere. Det er jo et godt udgangspunkt at kende.

Først klikkede jeg dog lige ind på mobilsparer.dk for at tjekke prisen på mit nuværende abonnement - og jeg fik det glædelige svar.

Mobilsparer godkender prisen på mit nuværende abonnement fra Callme

Men jeg skulle også kigge efter priser for mobilabonnementer til børn. Jeg blev noget overrasket over, at det på ingen måde kan betale sig at købe et familieabonnement. Det bliver hurtigt for dyrt. Så jeg gik på jagt efter abonnementer, der passer til mit nuværende forbrug og et andet som kunne bruges til min datter.

Derfor klikkede jeg ind på mobilsparer.dk for at lave en sammenligning. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg ikke skulle lede efter børneabonnementer, for så forsvandt alle de billige abonnementer.

De billigeste mobilabonnementer

Tilsyneladende er Lebara, Greenspeak, Greentel, Oister, OK Mobil og CBB Mobil de billigste steder, så der gik jeg i gang med at kigge priserne lidt mere i sømmene.

I denne oversigt kan du se nogle muligheder for under 80 kroner / mdr og med mindst 2 GB data og 2 timers taletid.

Andre muligheder

Jeg har også kigget lidt på Telmore med Telmore Play, som jeg synes at kunne huske var meget konkurrencedygtige, da jeg var yngre, og 3 Mobil. Nu om dage har Telmore satset mere på abonnementer med streaming, og hvis du vil have en stor streamingpakke, kan det måske være interessant. Jeg ikke har brug for alle de forskellige streamingtjenster lige nu, så Telmore bliver for dyrt for mig.

Hvad er det mest attraktive mobilabonnement?

Og vinderen er…

Men det mest attraktive abonnement til min datter, har jeg vurderet er Lebaras 5GB abonnement, som kun koster 19,- om måneden.

Efterfølgende er jeg også stødt ind i Glad Mobil, som godt kan matche priserne fra de andre selskaber. Tjek det selv ud. Jeg har også fundet og de har også et abonnement, som er forbrugsafregnet, hvor man kun betaler for det man bruger. Jeg tjekker også Lycamobile, hvor man kan få et abonnement med en GB data til 25 kroner / mdr.

Kan du spare på mobiltelefonen?

Så skal jeg bare have fundet en mobiltelefon til datteren. Havde håbet, at hun kunne starte med en brugt, men har ikke lige kunnet finde nogen, der kan køre Android, hvor jeg kan få Family Link, selvom jeg tjekkede hos Refurb, PhoneTrade og på Den Blå Avis. Hvis du kender et godt sted at få fat i en mobiltelefon, så skriv endelig i kommentarerne.

Har du tjekket for nylig om, du kan spare noget på mobilabonnementet? Og hvilket abonnement har du valgt til dine børn, og hvem betaler for abonnementet?

Mobilsparer.dk

Hvis du kan lide sitet, så klik dig videre fra de forskellige links eller støt sitet ved at købe mig en kop kaffe eller gennem Flattr.

Køb mig en kaffe Køb mig en kaffe


Disclaimer: iFire.dk modtager kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Disse links er markeret med (*). Jeg anstrenger mig for at være neutral og objektiv, og jeg har selv investeret og brugt alle værktøjer på sitet.

Jeg fralægger mig ethvert ansvar for aktualitet, nøjagtighed, og gyldighed af oplysningerne på dette website. Jeg kan ikke holdes til ansvar for evt. tab på baggrund af information.


Skriv en kommentar