Discloure: Links markeret med asteriks (*) er reklamelinks. Hvis du bruger linket, tjener jeg kommision, og du får måske en bonus.


Jeg er ved at undersøge, om jeg kan få billigere Internet i huset.

Mobil bredbånd i huset

Der er mange, der bruger et almindeligt simkort med et højt dataforbrug. Fx har Oister haft 1000 GB data for 149,- måned. Du aktiverer SIM-kortet i din telefon og smider det i en 4G Router, og så har du billigt bredbånd.

Andre har brugt Telmores børneabonnement med 1GB data og 1 times tale for 59,- om måneden. Fordelen ved Telmore er at de benytter TDCs master, og der er en “Fair use limit på 1000GB” pr måned uden det koster ekstra, og uden hastigheden bliver sænket (har ca. 80/30 hastighed i hjemmet)! Ydermere kan man forhandle sig frem til 1 gratis datadelings simkort (og ellers koster dette 29,- pr måned). Det virker dog lidt vildt, hvis Telmore bliver ved med at tillade overforbrug på abonnementet.

Det er imidlertid vanskeligt at sige, hvilket selskab, der vil være det rette for dig. Hastigheden på mobil bredbånd kommer til at afhænge af, hvor tæt du er på masterne. Gå ind på mastedatabasen.dk for at se, hvor masterne er placeret.

Mobilsiden.dk har skrevet en fin artikel om at bruge mobildata.

Med mobilt bredbånd skal du være opmærksom på, at der kan være en højere latenstid (evt. lag, langsommere til at loade og kvalitet kan svinge imens man ser noget osv.), der er højere end ved en fast forbindelse.

Tjek faste bredbåndabonnementer

Hvis du vil have en fast internet bredbåndforbindelse, så kan du lade dig inspirere af nedenstående sammenligning.

Hvis du kan lide sitet, så klik dig videre fra de forskellige links eller støt sitet ved at købe mig en kop kaffe eller gennem Flattr.

Køb mig en kaffe Køb mig en kaffe


Disclaimer: iFire.dk modtager kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Disse links er markeret med (*). Jeg anstrenger mig for at være neutral og objektiv, og jeg har selv investeret og brugt alle værktøjer på sitet.

Jeg fralægger mig ethvert ansvar for aktualitet, nøjagtighed, og gyldighed af oplysningerne på dette website. Jeg kan ikke holdes til ansvar for evt. tab på baggrund af information.


Waoo - Få superhurtigt bredbånd

Skriv en kommentar