Her kan du finde et gratis budgetskema, som du kan bruge som udgangspunkt for at komme i gang med at lave et budget i et regneark, fx Excel eller Google Sheets.

Du kan finde forskellige skabeloner til at lægge budget fx i bankerne netbank eller på Finanstilsynets side Råd Til Penge. Den side er faktisk lavet meget genialt, fordi du kan gemme budgettet online eller i downloade resultatet i Excel.

Jeg kan bedre lide at samle mit budget i et regneark, så jeg selv kan lave nøjagtigt den opstilling, jeg synes er god. Jeg kan også godt lide at have et månedligt overblik, så jeg ved hvordan økonomien svinger hen over året.

Derfor har jeg samlet nogle gratis budgetskemaer. Jeg synes selv det giver et godt overblik, når du får tastet tingene ind i skabelonerne.

Du kan finde gratis budgetskemaer for:

  • budget studerende
  • flytte hjemmefra budget
  • budget familie
  • baby budget
  • hus budget

Inden du kaster dig ud i at vælge et budgetskema, så kan det sikkert være en fordel, at du lige kigger vores begynderguide til budgetlægning igennem først.

Et budgetskema hjælpe til i sidste ende at spare penge.

Du kan på www.raadtilpenge.dk finde et gratis budgetskema for både en person eller for et par. Der er en virkelig god forklaring.

Budget i Excel eller Google Sheets

Jeg arbejder i øjeblikket på de enkelte budget skemaer. Hvis du har set denne side og har brug for en af skabelonerne nu, så skriv til [email protected], så ved jeg hvilken jeg skal starte med at lave.

Konklusion

En af de poster som kan være lidt svære at give et præcist bud på er det månedlige forbrug på mad. Jeg har skrevet lidt om, hvor mange penge dit madbudget kan være.

Skriv en kommentar