Test af bagestål vs bagesten til bagning af surdejsbrød [Anmeldelse]

2 minutters læsning

Jeg har lavet en test af effekten af bagestål og bagesten til bagning af surdejsbrød. Jeg har samlet det til en lille anmeldelse af bagestålet og bagestenen.

Bagestålet og en bagesten er en en variant af en pizzasten, som er lavet i en 6 mm stålplade. Jeg har haft lidt udforringer med at få mit ellers utrolig vellavede brød til helt at få den rigtige hævning. Derfor har jeg investeret i et bagestål, da jeg håber at det kan give det sidste til mit brød.

Bagestål vs bagesten

Du kan købe bagestål og bagesten hos bagestålet.dk. Produktet på de to sites ligner hinanden meget, men jeg har valgt at købe mit fra bagestålet.dk, da deres kombispade så lidt bedre ud - og der kan pladerne fås i forskellige størrelser.

Kvalitet af bagestålet

Bagestålet kan fås i flere størrelser, så du skal finde det der passer til din ovn. Bagestålet er utrolig tungt, så du har brug for en kombispade også for at flytte brød og pizzaer ind på bagestålet. Når du har varmet bagestålet op, så blvier det nemlig utrolig varmt.

Jeg tror det er helt umuligt at ødelægge bagestålet.

Fordelen ved at bruge bagestål

Lars Koch Hansen ahr lavet en video, der viser meget godt, hvad fordelen er ved at bruge bagestål.

Når du bruger det brandvarme bagestål, så hæver brødet meget bedre og hurtigere - og bagestålet sørger for at holde ovnen jævnt varm i løbet af processen.

Hvad skal du købe med bagestålet?

Jeg har købt den pakke, de sælger her i november nedsat med 41% til 499,-, hvor du får en kombispade, dejskærer og et bagestål. Det er stort set samme pris som et bagestål. Jeg har bestilt en kombispade mere, da den vil være smart til at gøre klar på, mens man bruger den anden kombispade til at tage ind og ud af ovnen.

Køb dit eget bagestål

Hvis du også er blevet interesseret i et bagestål, så tjek det ud på bagestålet.dk. Her kan du selv finde ud af, hvilket produkt du synes bedst om. Hvis du bruger mine links, så støtter du dette site, så vi får en lille kommision.

Tak fordi du læste med.

BAGESTÅLET + KOMBISPADEN + DEJSKÆREREN

BAGESTÅLET + KOMBISPADEN + DEJSKÆREREN

Med denne pakke kan du bage det hele: Sprøde pizzaer, franske baguettes, ciabatta boller, rustikke brød og meget mere.

Tjek prisen

Hvis du kan lide sitet, så klik dig videre fra de forskellige links eller støt sitet ved at købe mig en kop kaffe eller gennem Flattr.

Køb mig en kaffe Køb mig en kaffe


Disclaimer: iFire.dk modtager kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Disse links er markeret med (*). Jeg anstrenger mig for at være neutral og objektiv, og jeg har selv investeret og brugt alle værktøjer på sitet.

Jeg fralægger mig ethvert ansvar for aktualitet, nøjagtighed, og gyldighed af oplysningerne på dette website. Jeg kan ikke holdes til ansvar for evt. tab på baggrund af information.


Skriv en kommentar