Jeg tjekker jævnligt mine forsikringer igennem for at se om de stadig passer til mig og min familie. Er det stadig det samme forsikringer vi har brug for? Er jeg dobbeltforsikret fx ift. rejseforsikring, autohjælp, pension og så videre.

Det tager ikke så lang tid at tjekke op på forsikringerne. Til gengæld kan der være rigtig mange penge at spare på forsikringerne.

Du kan fx tjekke din forsikringer igennem en gang hvert andet år - og det er ikke så vanskeligt og kedeligt som det lyder.

Hvis du synes det lyder lidt uoverskueligt, så kan du heldigvis hente hjælp på nettet, hvor der er flere services, der hjælper med at tjekke forsikringerne igennem. Fx kan du på findforsikring.dk eller på Tjenestorvet hurtigt gratis få hjælp til at tjekke dine forsikringer.


Jeg sparede 2900 kroner på 15 minutters arbejde med mine forsikringer

Jeg er så heldig, at jeg selv kan være medlem af Lærerstandens Brandforsikring, som er et af de billigste forsikringsselskaber i Danmark - og når man har telefonsælgere i røret, så kan bare navnet skræmme dem væk, men jeg tjekker alligevel mine egne forsikringer hvert andet år, for konkurrencevilkårene ændrer sig hele tiden.

Jeg tjekkede igen i dag, og jeg endte med følgende besparelse:

  • Sparet rejseforsikring. Jeg har lige fået et Norwegian Kreditkort med rejseforsikring, hvor rejseforsikringen er inkluderet, hvis jeg betaler den med kortet. Derfor kunne jeg spare min faste rejseforsikring væk, som var inkluderet i min Indbo-forsikring. Det gav næsten 1100 kroner i forskel på indboforsikringen, som nu er uden rejseforsikring.

  • Sparet ulykkesforsikring. Jeg har lige fået gennemgået min pension, hvor der er en arbejdsgivertvungen forsikringsdel med. Derfor valgte jeg at få sat invaliditetssummen ned på både min egen og min ægtefælles til mindstebeløbet og jeg fik rettet erhvervet (vores arbejde) til det rigtige for os begge. Desuden sænkede jeg børnenes invaliditetssum til den af forsikringsselskaberne anbefalede. Det sparede jeg 1800 kroner på.

Jeg fik tilbud på min bilforsikring fra Samlino og Findforsikring.dk, men kunne desværre ikke finde et billigere tilbud på min bilforsikring lige nu - og der var ikke noget at gøre ved forsikringsselskabet.

Det tog 15 minutter - men det var også en pæn besparelse på 2.900 kroner om året på forsikringer.

Nu er min udgift på forsikringer årligt følgende:

Forsikring Pris / år
Bilforsikring og Vejlhjælp Berlingo 4.170 kr
Ulykkesforsikring 2 voksne 3 børn 3.381 kr
Indboforsikring Hus Vejle 1.902 kr

Hvad kunne du spare på dine forsikringer?

Tjek dine forsikringer hos:

Findforsikring.dk eller Tjenestorvet


Hvordan kan jeg ellers spare penge?

Lær at spare penge i nogle af vores andre indlæg. Hvis du gerne vil være finansiel uafhængig, så er det meget vigtigt, at du tænker over, hvad du bruger dine penge på. Ikke bare for at spare, men også for at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig.

Spar penge på mobilabonnementet

3 minutters læsning

Har du tjekket om dit mobilabonnement er det billigste for nylig. Der er mange penge at spare ved at kigge på dine behov og det produkt du vælger.

Brug Airbnb og spar penge på at rejse

4 minutters læsning

Airbnb åbner markedet for at få overnatning på kortere og længere ferier - og det er ofte det første sted, jeg kigger efter overnatning, uanset om jeg skal a...


Hvis du kan lide sitet, så klik dig videre fra de forskellige links eller støt sitet ved at købe mig en kop kaffe eller gennem Flattr.

Køb mig en kaffe Køb mig en kaffe


Disclaimer: iFire.dk modtager kommission gennem affiliate links og omtale af udvalgte finansielle produkter og services. Disse links er markeret med (*). Jeg anstrenger mig for at være neutral og objektiv, og jeg har selv investeret og brugt alle værktøjer på sitet.

Jeg fralægger mig ethvert ansvar for aktualitet, nøjagtighed, og gyldighed af oplysningerne på dette website. Jeg kan ikke holdes til ansvar for evt. tab på baggrund af information.


Skriv en kommentar